Tel: +31 (0) 20 615 0102
Email: info@redtboks.com
1 2 3 4 5

Het digitaliseren van financiële administraties is een vak apart. Het gaat om vertrouwelijke informatie, boekstukken in verschillende soorten en maten, elk detail is van belang. Redtboks is centraal voor administratiekantoren en hun cliënten. We kunnen met elk boekhoudpakket overweg. Administratiekantoren genieten het vertrouwen van hun cliënten. En dat vertrouwen mag niet worden beschaamd. Freelancers en zelfstandig ondernemers die hun boekhouding laten verzorgen, leveren elke maand een doos met bonnetjes af, ten behoeve van de administratieve verwerking. Elk stuk moet worden ingeklopt en in het juiste dossier ondergebracht.

Overzicht, daar houden ondernemers van. Want aan de basis van een succesvol bedrijf, staat een ondernemer die op de hoogte is van het reilen en zeilen van de onderneming. Een ondernemer die weet hoe hij ervoor staat en de cijfers kent.

Met Redtboks voer je je administratie in een paar simpele stappen:

1. Redtboks scant je documenten en verwerkt dit in een overzicht. Dat zijn: inkoopfacturen, verkoopfacturen.

2. Redtboks maakt gebruik van de elektronisch inlezen van mutaties van alle grote Nederlandse banken.

3. Redtboks voert de gegevens van uw leveranciers-relaties in zoals naam en IBAN, voegt de relaties toe aan de lijst en u ontvangt een SEPA-bestand. U levert een gevalideerd SEPA-bestand in uw online internetbankieren om uw betalingen tijdig te verrichten. Validatie van het bestandsformaat is thans succesvol uitgevoerd door alle grote Nederlandse banken.

4. Redtboks levert u periodiek een overzicht van de debiteuren en crediteuren.

5. Redtboks levert periodiek een overzicht van de opbrengsten en kosten.

6. Redtboks verstuurt de gegevens naar uw accountant of boekhouder.

7. Redtboks biedt optioneel de mogelijk om digitaal te factureren.

8. Redtboks biedt optioneel de mogelijk om de BTW aangiften periodiek voor u te verzorgen.

Optimale Service

Redtboks heeft een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Een team van specialisten en een groot netwerk aan businesspartners zorgen continu voor een optimale service, voor een vast maandelijks tarief. Redtboks neemt een tijdrovende bezigheid van persoonlijke (en holding-) administratie uit handen, zodat ondernemers nog effectiever met hun kostbare tijd kunnen omgaan.

We take care because we care

CONTACT


Redtboks

Pilotenstraat 40

1059 CR Amsterdam

E: info@redtboks.com

T: +31 (0) 20 615 0102


   Belastingdienst

   MKB Nieuws

   Ministerie van Financiën

   Nieuws vandaag