Tel: +31 (0) 20 615 0102
Email: info@redtboks.com
1 2 3 4 5

Artikel op Castingnieuws
REDTBOKS is voor iedereen die het te druk heeft voor zijn administratie of er simpelweg geen zin in heeft. Een unieke en vooral simpele oplossing is de letterlijk rode koffer met het cijferslot. U verzamelt uw bonnen en facturen in de Redtboks. Deze koffer wordt elke maand opgehaald en uw administratie verwerkt.
Lees meer...

Artikel op I Love Fashion News
Na een lange dag hard werken nog een uren aan mijn administratie zitten. De nachtmerrie van iedere hoofdredactrice! Toen iemand mij wees op de Redt Boks was ik dan ook gelijk enthousiast! Een rode koffer waarin ik al mijn bonnetjes en facturen kan verzamelen om er vervolgens geen omkijken meer naar te hebben! Iedere maand komt een speciale Redt Boks koerier mijn administratie ophalen en ik hoef niks meer te doen! Ideaal voor een drukbezette onderneemster zoals ik, want zeg nou zelf je kan je tijd toch beter besteden..
Lees meer...

Artikel op Castingnieuws
Morgen wordt een introductieavond van Redtboks georganiseerd bij De Casting Studio.
Redtboks is DÉ oplossing voor je administratieve problemen. Heb je wél een accountant, maar geen tijd (of zin) om de administratieve voorbereidingen te treffen. Redtboks maakt het simpel.
Lees meer...

We take care because we care

CONTACT


Redtboks

Pilotenstraat 40

1059 CR Amsterdam

E: info@redtboks.com

T: +31 (0) 20 615 0102


   Belastingdienst

   MKB Nieuws

   Ministerie van Financiën

   Nieuws vandaag